Politika e privatësisë

Kampi Native dhe Native Camp Pte Ltd Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë, së bashku "Kompania") ofron mësime dhe shërbime të rastit to kënaqur klientët tanë, ne do të misionit është për të fituar besimin. Veçanërisht në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale ", kërkesat e programit Informacion Personal Protection Pajtueshmërisë, si dhe ligjet dhe rregulloret që kanë të bëjnë me mbrojtjen e të dhënave personale, të kryejë" Përveç përputhje me, miratuar si vijon: "Informacion Politika Personal Protection", zyrtarët dhe punonjësit në përputhje me këtë politikë, dhe ne përpiqemi që të përmirësojmë vazhdimisht e sistemit të menaxhimit të mbrojtjes së të dhënave personale në të ardhmen.

Përcaktimi i të dhënave personale

"Informacioni Personal" është informacion në lidhje me një individ për të mbijetuar, emri i përfshirë në informacion, i cili mund të identifikojë një të veçantë individ nga data e lindjes ose një përshkrim tjetër etj, dhe sistemohen lehtë me informacione të tjera është e mundur për të, duke u referohet gjërave që do të jetë në gjendje për të identifikuar një të veçantë individ.

Mbledhja e Informacionit Personal

Ne në blerjen e shërbimeve, nuk është një gjë për të mbledhur të dhënat tuaja personale, kur ajo është një hetim. mënyrë Collection në krye qëllimin e deklaruar të përdorimit, varet nga mjetet ligjore dhe të drejta. Të dhënat personale të mbledhura në kompaninë tonë janë si më poshtë.

 1. pseudonimi
 2. Numri i telefonit
 3. mail
 4. fjalëkalim
 5. ユーザーID (当社が管理上付与する識別子)
 6. Historia juaj e transaksionit dhe përmbajtja e kompanisë (学習履歴を含みます)

Përdorimin e informacionit personal

Qëllimi i përdorimit të informacionit personal besuar për ne nga klientët tanë në kompaninë tonë janë si më poshtë.

 1. サービス提供およびその確認、照会
 2. お問合せへの対応
 3. Analiza e mënyrë që të rrisë efektin e mësimit, zbatimin e masave

Zbulimi i të dhënave personale

当社では、原則として、お客様の断りなく第三者に個人情報を開示・提供することはいたしません。提供先・提供情報内容を特定したうえで、お客様の同意を得た場合に限り提供します。ただし、以下の場合は、関係法令に反しない範囲で、お客様の同意なく個人情報を提供することがあります。

 1. Në qoftë se në bazë të ligjeve dhe rregulloreve, dhe në qoftë se vendi i institucioneve apo pushtetit vendor apo një personi të cilit dërgesa është i detyruar të bashkëpunojë me atë për të kryer detyrën me dispozitat e ligjeve dhe rregulloreve
 2. Jeta njerëzore, edhe nëse ajo është e domosdoshme për mbrojtjen e shëndetit ose pronës, në qoftë se ajo është e vështirë për të marrë pëlqimin e personit
 3. Nëse ju merrni masat e nevojshme, duke përfshirë veprime ligjore kundër klientëve të kushteve të shkeljes Use

Gjithashtu, në qoftë se ju doni të përdorni shërbimet tona në studimin e lutësit në anglisht i planit të caktuar angleze ofruar nga Rekrutimi Co, Ltd, për të arritur qëllimin e mësipërm, në lidhje për të rekrutuar Co, Ltd, do të sigurojë të dhënat tuaja personale .

menaxhimit të sigurisë e të dhënave personale

menaxhimit të sigurisë e informacionit personal besuar për ne nga konsumatorët është e arsyeshme nga ofruesit kompani të shërbimit, organizative, fizike, njerëzore, përveç marrjen e masave të duhura teknike, të dhëna personale duke kryer trajtimin e duhur në përputhje me ligjet dhe rregulloret përkatëse në kompaninë tonë ndërhyrje të paautorizuar të, humbja e të dhënave personale, falsifikimit, dhe të përpiqen për të parandaluar rrezikun e rrjedhjes dhe si.

Korrigjimi i të dhënave personale, fshihet

Korrigjimi dhe fshirjen e të dhënave personale nga klientët, ju lutem më informoni nga kontakti më poshtë.

Përdorimi i cookie (cookie)

Kompania, në mënyrë që të ofrojë shërbimin më të mirë për klientët tanë, por ju mund të dëshironi të përdorni një cookie (Cookies), e cila, duke mos menduar për të kryer mbledhjen e personalisht të identifikueshme, nuk ka paragjykime për privatësinë tuaj. Gjithashtu, në qoftë se ju nuk dëshironi të pranojnë cookie (Cookies), ju mund të ndryshojë në shfletuesin tuaj.

※ Cookie (cookie), është dërguar nga kompjuteri server në shfletuesin tënd, është informacioni që konsumatori është ruajtur në hard disk e kompjuterit ju jeni duke përdorur.

remarketing reklama

Reklama remarketing, duke mbajtur remarketing reklama cookie (Cookies) të ofruar nga Google, konsumatorët e faqen tonë ju vizitoni, sipas historisë së shfletimit të mallrave, të palëve të treta, duke përfshirë Google reklamave tonë ju thoni se keni postuar në të mesme reklamat. Nuk ka asnjë që të përfshijë të dhënat tuaja personale në një cookie mban informacionin e këtij rasti. Ju mund të dëshironi të çaktivizoni këtë funksion nga vetë parametrat tuaj.

Remarketing reklama, ne duhet të jenë në përputhje me kufizimin e informacionit që duhet të përfshihen në ri-marketingut politikë dhe nga kategoria e ndjeshme e Google AdWords. Përveç kësaj, ajo është e mundur për të çaktivizuar më shumë funksionin e prej nga parametrat tuaj shfletuesit. Ju lutem vizitoni nëse ju klikoni mbi reklama Preferences Menaxheri i, ose në Google Analytics opt-out add-on në qoftë se ju doni të çaktivizoni këtë funksion.

Rreth YouTube

Kompania, me qëllim të lëviz blerjen e informacionit të imazhit, ne jemi duke përdorur shërbimin YouTube API. Shërbimi API YouTube është dhënë në bazë të politikës së privatësisë të Google, Kushtet e Shërbimit YouTube.

Kushtet e shërbimit të YouTube, ju lutem referojuni në vijim për politikën Google privacy.

Rregullat e Përdorimit - YouTube
https://www.youtube.com/t/terms

Politika e privatësisë Google
https://policies.google.com/privacy

Përdorimi i SSL

Në kohën e kontributit të të dhënave personale, për arsye sigurie, këto informata është zbuluar, ne përdorim SSL (Secure Sockets Layer) teknologji me qëllim të parandalimit të jetë ndërhyrje apo ngatërrime.

※SSL është për të encrypt të dhënat, është aftësia për të ngacmoj-provë transmetimin dhe marrjen e anti-përgjimit dhe të dhënave. Ajo do të jetë në gjendje të dërgojë më shumë informacion të sigurt duke përdorur SSL.

informacioni i kontaktit

Ju lutemi të kontaktoni anëtarin amtare kamp si Qendra e Mbështetjes. (24 orë në ditë)
Anëtari Native kamp si Qendra e Mbështetjes

Ndryshimi i politikës së privatësisë

Kompania, ndryshimi i të dhënave personale të mbledhura, kur ju bëni një ndryshim të ndryshimit përdorim në qëllim apo ndonjë politikë tjetër privacy, është, dhe do të publikohet me një ndryshim në këtë faqe.